LIVE-discussie: Excelsior en Vitesse houden basiself aan ondanks onzekere start

LIVE-discussie: Excelsior en Vitesse houden basiself aan ondanks onzekere start

12 augustus - 19:11 Laatste update: 12 augustus - 19:11
79

Excelsior ontvangt vrijdagavond Vitesse en daarmee trappen de twee clubs de tweede speelronde af. Bij beide ploegen zijn er geen wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de eerste speelronde en dat is enigszins verrassend te noemen. Excelsior wist de rentree in de Eredivisie met een overwinning te bekronen, maar deed dat op een weinig overtuigende wijze. 

Zowel Marinus Dijkhuizen als Thomas Letsch houden zich vast aan de basiself van het afgelopen weekend. Excelsior won tegen de verhoudingen in van Cambuur Leeuwarden en hield het doel, ondanks 27 schoten tegen, schoon. Vitesse kwam op voorsprong tegen Feyenoord, maar incasseerde uiteindelijk vijf tegentreffers en liep met een 2-5 nederlaag van het veld. 

Excelsior wist slechts drie schoten op doel te lossen tegen Cambuur, maar twee daarvan veranderden wel in een treffer: het is aan Marouan Azarkan en Julian Baas om dat kunstje te herhalen. Aan de andere kant krijgen aanwinst Ferro en Enzo Cornelisse de taak het achterin dicht te houden. Beide ploegen trappen om 20.00 uur af in Rotterdam.

De opstellingen:

Excelsior: Van Gassel, Horemans, El Yaakoubi, Eijgenraam, Goudmijn, Kharchouch, Azarkan, Driouech, Nieuwpoort, Tjoe-A-On, Baas
Vitesse: Houwen, Arcus, Ferro, Tronstad, Frederiksen, Cornelisse, Meulensteen, Bero, Domgjoni, Wittek, Manhoef 

Weddenschappen:

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie