'Ik loop met schaamte van het veld, heb niets kunnen zien in spirit en houding'

'Ik loop met schaamte van het veld, heb niets kunnen zien in spirit en houding'

14 augustus - 16:40 Laatste update: 16:51
52

Het chagrijn overheerst bij Fortuna Sittard. De ploeg kon tegen FC Twente geen vuist maken en liep met een kansloze nederlaag van het veld af. Mats Seuntjens schaamt zich.

"Ik loop met schaamte van het veld. Door alles. Door kwaliteit, maar ook hoe we de wedstrijd in zijn gegaan.  Ik heb niets kunnen zien in de spirit en houding", vertelt Seuntjens voor de camera van ESPN. "De trainer vertelde in de rust dat we op zoek moesten naar de aansluitingstreffer om er nog een wedstrijd van te maken. Hij gaf aan dat we meer moesten voetballen, maar ik ga er geen niveau op plakken omdat ik nog de kleedkamer in moet. Het is schandalig. Of ik me inhoud? Dat heb je goed. Ja, ik ben boos."

Kort daarna verscheen Joshua Brenet namens Twente met een beter humeur voor de camera. Hij was een van de doelpuntenmakers. "Het team is intact gebleven en we spelen redelijk goed, al kan er nog wat beter. We zitten goed in ons vel. Als het team goed zit ben ik zelf ook blij. Ik ben vrolijk, dan gaat de wedstrijd ook vanzelf. We zijn goed op elkaar ingespeeld en van de trainer krijg ik vrijheid. Nu op naar Fiorentina."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie