Steun voor Martínez uit onverwachte hoek: 'Om eerlijk te zijn, deed hij het goed'

Steun voor Martínez uit onverwachte hoek: 'Om eerlijk te zijn, deed hij het goed'

15 augustus - 19:07
81

Hoewel Lisandro Martínez met Manchester United een horrormiddag beleefde tegen Brentford, kan de Argentijn wel op complimenten rekenen. De fraaie woorden komen uit onverwachte hoek: directe tegenstander Ivan Toney is positief over Martínez.

Bij rust stond het al 4-0 in het voordeel van Brentford. Erik ten Hag besloot in te grijpen, door onder meer Martínez na rust niet meer terug te laten keren binnen de lijnen. Waar de Engelse media meedogenloos waren voor de van Ajax overgekomen centrumverdediger, is Toney een stuk milder. "Om eerlijk te zijn deed hij het erg goed", zei hij na afloop, geciteerd door Manchester Evening News. Martínez werd met name aangepakt wegens zijn lengte. "Als hij een luchtduel verliest, herstelt hij het op de grond", vervolgt Toney.

"Het is een compliment voor mij, dat hij in de rust werd gewisseld. Maar hij was goed en zeer agressief voor een centrale verdediger." Toney onthult dat hij met zijn kracht en lengte bewust op Martínez werd gezet. "Met mijn kwaliteiten in de lucht tegen een wat kleinere centrale verdediger. Het was een goede strategie", zegt hij. "Soms won ik, soms won hij. Hij werd gewisseld. Maar ik weet niet of het vanwege mij was of omdat ze iets anders wilden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie