Gelijkspel Liverpool na prachtgoal Díaz maximaal haalbare na oliedomme Núñez-actie

Gelijkspel Liverpool na prachtgoal Díaz maximaal haalbare na oliedomme Núñez-actie

15 augustus - 22:55
80

Liverpool heeft ook de tweede Premier League-wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. Nadat de ploeg van Jürgen Klopp eerst gelijkspeelde op bezoek bij Fulham (2-2), hield maandagavond Crystal Palace The Reds in evenwicht: 1-1.

Met Virgil van Dijk in de basis en Sepp van den Berg op de bank leek er in de openingsfase geen vuiltje aan de lucht voor Liverpool. De ploeg domineerde en kreeg weinig tot niets tegen. Dat veranderde na ruim een halfuur, toen Wilfried Zaha aan de aandacht van de Liverpool-defensie ontsnapte. De spits faalde oog in oog met Alisson Becker niet en schoof de bal beheerst in de verre hoek.

Voor de tweede keer op rij ging Liverpool rusten met een achterstand. Het oogde tam van Liverpool-zijde, dat niet in staat was veel grote kansen bij elkaar te spelen. Op het uur werd de thuisploeg ook nog eens benadeeld door recordaankoop Darwin Núñez. De Uruguayaan gaf Palace-verdediger Joachim Andersen een kopstoot en kon inrukken.

Hoewel Liverpool met tien man speelde, maakte Luis Díaz met een wonderschoon doelpunt wel de gelijkmaker. In het restant van de wedstrijd had Liverpool de overhand, maar viel de winnende goal, ondanks een geweldige kans voor Mohamed Salah, niet meer. De ploeg van Klopp opent het seizoen uiterst zwak, met twee punten uit evenzoveel wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie