Heracles verwelkomt nieuwe aanvaller: 'Wil zo snel mogelijk op het veld staan'

Heracles verwelkomt nieuwe aanvaller: 'Wil zo snel mogelijk op het veld staan'

17 augustus - 21:55
17

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Abed Nankishi. De twintigjarige vleugelaanvaller komt op huurbasis over van Werder Bremen, waar hij sinds 2013 onder contract staat.

Nankishi speelt de rest van het seizoen in Almelo. De Duitser met Angolese roots is dolblij met zijn tijdelijke overstap naar Heracles. "Ik wil me hier verder ontwikkelen en ervaring opdoen", zegt de aanvaller op de clubsite. "Daarnaast wil ik de club helpen om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Ik ben fit en ik wil zo snel mogelijk op het veld staan om te spelen."

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is ook erg content met zijn nieuwe aanwinst. "Abed is een jonge aanvaller met veel snelheid. Hij is explosief en beschikt over veel diepgang. Abed kan op meerdere posities voorin uit de voeten, waardoor we met zijn komst extra veelzijdigheid toevoegen aan onze voorhoede."

Nankishi doorliep de gehele jeugdopleiding van Werder Bremen. Daarnaast speelde de vleugelaanvaller twee wedstrijden voor de onder 17 van de nationale ploeg van Duitsland en één jeugdinterland voor de onder 19.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie