Feyenoord presenteert laatste uitshirt van Adidas op bijzondere datum

Feyenoord presenteert laatste uitshirt van Adidas op bijzondere datum

19 augustus - 11:37
81

Feyenoord heeft het nieuwe uitshirt voor dit seizoen gepresenteerd. Het tenue is overwegend blauw, aangevuld met accenten in de clubkleuren rood en wit.

De drie Adidas-strepen op de schouders, het broekje en de kousen zijn in de kleur rood verwerkt, net als de letter 'F' die als nekdetail in de ronde kraag te vinden is. Zowel de mannen-, de vrouwen- als de jeugdteams gaan het nieuwe uittenue dragen. Het elftal van coach Arne Slot zal het nieuwe uitshirt zondag voor het eerst dragen, in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie.

Feyenoord moest vanwege leveringsproblemen bij Adidas lang wachten op de lancering. Uiteindelijk is daarom gekozen voor 19 augustus (19-08), als verwijzing naar het oprichtingsjaar. Het nieuwe tricot van Feyenoord zorgt op sociale media voor enthousiasme. Op het derde tenue, dat begin juli al werd geïntroduceerd, was eerder de nodige kritiek. Dat shirt is zwart met fel roze.

Het is overigens het laatste uitshirt dat Adidas levert aan Feyenoord. De Rotterdamse club gaat vanaf volgend seizoen in zee met het Britse Castore, dat momenteel onder meer Rangers FC, Newcastle United, Sevilla en Bayer Leverkusen kleedt. Castore betaalt de komende zes jaar naar verluidt ruim acht miljoen euro per jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie