'Leicester verandert van gedachten en stelt verdediger niet op wegens Chelsea-bod'

'Leicester verandert van gedachten en stelt verdediger niet op wegens Chelsea-bod'

19 augustus - 17:23 Laatste update: 17:34
20

Leicester City-verdediger Wesley Fofana wordt voor het duel op zaterdag tegen Southampton FC waarschijnlijk buiten de selectie gehouden door manager Brendan Rodgers. Dit heeft alles te maken met de interesse van Chelsea FC voor de mandekker. The Blues legden eerder al een bod van naar verluidt tachtig miljoen euro neer. 

Volgens The Times zal Rodgers niet gebruik gaan maken bij Fofana, die een stormachtige ontwikkeling doormaakte bij Saint-Étienne en in 2020 voor 35 miljoen euro de overstap naar The Foxes maakte. De Londense club deed eerder al een bod van ongeveer tachtig miljoen euro, maar deze werd aanvankelijk afgeslagen door Leicester. Rodgers gaf daarbij aan dat de centrale verdediger niet te koop was.

Nu lijken The Foxes alsnog overstag te gaan en kan de club een waanzinnige winst op de verdediger maken. Fofana verlengde in maart van dit jaar nog zijn contract, dat tot 2027 doorloopt. De Fransman kan met zijn 21 jaar nog lang door bij The Blues en lijkt zich klaar te gaan maken voor een overstap. Naast Wesley Fofana wordt de naam van Denzel Dumfries óók genoemd bij de Londense club. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie