'Een grote Engelse club wil Álvarez hebben en biedt tientallen miljoenen'

'Een grote Engelse club wil Álvarez hebben en biedt tientallen miljoenen'

19 augustus - 18:22 Laatste update: 19 augustus - 18:22
175

Edson Álvarez staat in de belangstelling van een 'hele grote club in Engeland'. In Kick-off, de podcast van De Telegraaf, onthult Mike Verweij dat de Mexicaan op de radar staat in Engeland. Ajax is niet bereid mee te werken aan een vertrek. 

Álvarez doet het goed in Amsterdam en de club wil de Mexicaan behouden. "Er is geïnformeerd naar Álvarez. Een hele grote club uit Engeland heeft zich gemeld. Ik weet niet welke club het is, maar de Engelse club kreeg te horen dat Álvarez niet te koop is", stelt Verweij. "Er zou indicatie gegeven zijn dat ze tientallen miljoenen voor hem overhebben. Ajax zou hebben gezegd dat het pas na het WK bespreekbaar is."

Timber
Jurriën Timber verlengde deze week zijn contract bij Ajax en ligt tot 2025 vast bij de Amsterdamse grootmacht. "Er waren heel veel aanbiedingen. Heel veel interesse vanuit de Engelse top. Hij kiest ervoor om in ieder geval tot het WK in Nederland te blijven en zelfs het seizoen af te maken. Dat heeft hij ook met Ajax afgesproken", weet Verweij te melden. Ajax legde ook Ahmetcan Kaplan vast, die de overstap van Trabzonspor maakt. Vanwege papierwerk is de verdediger, die Perr Schuurs opvolgt, echter alweer teruggereisd naar Turkije. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie