Pak tien keer je inzet met de Champions League wedcombo bij bookmaker Unibet!

Pak tien keer je inzet met de Champions League wedcombo bij bookmaker Unibet!

24-08-2022 13:00

ADVERTORIAL – Woensdagavond worden de laatste wedstrijden in de play-offs voor de groepsfase van de Champions League afgewerkt, waarin onder andere PSV in actie komt tegen Rangers FC. Naast de Eindhovenaren vechten Trabzonspor, FC Kopenhagen, Dinamo Zagreb en FK Bodø/Glimt uit wie zich gaan plaatsen voor het miljardenbal. Bij bookmaker Unibet kan je bijna tien keer je inzet pakken met deze Champions League-combo!

PSV – Rangers FC: PSV wint (1.74)

PSV staat woensdag tegenover Rangers en speelt misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De uitkomst van dit duel gaat namelijk de toon zetten voor de rest van de jaargang. Bij een positief resultaat vaart de zilvervloot binnen in Eindhoven en is de kans groter dat Cody Gakpo nog een jaar in Eindhoven blijft. Dat de belangen groot zijn, is dus een understatement.

PSV sluit het tweeluik af in het eigen Philips Stadion. Dat het daar kan spoken, bleek twee weken geleden wel tegen AS Monaco. De Brabanders ontsnapten tegen de Fransen door in de slotfase langszij te komen. Vervolgens zette Luuk de Jong in de verlenging het stadion in vuur en vlam (3-2). In de wedstrijd die daarop volgde, op bezoek bij Rangers, lieten de Eindhovenaren zien ook zeker niet onder te doen voor de Schotten. PSV kan nu in eigen huis de Champions League bereiken. Op Unibet krijg je 1.74 voor een winstpartij van PSV.  

Dinamo Zagreb - Bodø/Glimt: er vallen minimaal twee doelpunten in de wedstrijd (1.66)

De heenwedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Bodø/Glimt eindigde in een 1-0 overwinning voor de Noren. Dat deze stand na negentig minuten op het scorebord stond, is bijzonder te noemen. Uit de laatste wedstrijden blijkt namelijk dat beide ploegen wel degelijk weten wat scoren is: in de laatste zeven wedstrijden van beide clubs werd er twee keer of meer gescoord.

Ook dit weekend scoorden Dinamo en Glimt er weer lustig op los. De Kroaten wonnen met 5-2 van NK Osijek, terwijl de Noren met 2-2 gelijkspeelden tegen HamKam. Op Unibet krijg je 1.66 voor wanneer er minimaal twee doelpunten in de wedstrijd vallen.

Trabzonspor – FC Kopenhagen: Biel scoort een doelpunt (3.65)

Kopenhagen zal met een tevreden gevoel afreizen naar Trabzonspor. De Denen wisten in eigen huis met 2-1 te winnen van de Turkse kampioen, die niet in bijzonder goede vorm steekt. Afgelopen weekend ging de club uit Trabzon met ruime cijfers onderuit tegen Antalyaspor (5-2). Kopenhagen beleefde een generale die een stuk beter was: er werd met 0-3 gewonnen bij Lyngby BK.

Bij de Denen zitten twee spelers in een bijzonder lekkere flow: Viktor Claesson en Pep Biel. Eerstgenoemde was in de heenwedstrijd tegen Trabzonspor al trefzeker en prikte er dit weekend weer twee binnen. Biel doet niet veel onder voor zijn ploeggenoot op de linkerflank. De spits maakte twee weken geleden nog een hattrick in de competitie en wist ook afgelopen weekend het net weer te vinden. Bovendien neemt hij de strafschoppen voor de Deense landskampioen. Op Unibet krijg je 3.65 voor een doelpunt van Biel.

Bij het combineren van de drie bovenstaande bets krijg je een odd van maar liefst 9.96, waarmee je bijna tien keer je inleg pakt!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.