'Vitesse loopt blauwtje en schakelt door naar jongste speler ooit op EK'

'Vitesse loopt blauwtje en schakelt door naar jongste speler ooit op EK'

25-08-2022 08:18 Laatste update: 08:36
128

Eredivisie-hekkensluiter Vitesse is druk bezig de selectie te versterken in de laatste week van de transferperiode. De transfervrije Daniel Didavi komt niet, maar de Arnhemmers hebben goede hoop op Kacper Kozlowski.

Volgens BILD heeft Vitesse bot gevangen bij Didavi: de 32-jarige aanvaller is clubloos na zijn vertrek bij VfB Stuttgart en kent trainer Thomas Letsch goed, maar hij gaat liever aan de slag in de Major League Soccer of elders in de Bundesliga. Ook het beëindigen van zijn carrière is een optie.

Vitesse maakt wél kans op Kozlowski, meldt de Gelderlander. De Poolse international staat op de nominatie om verhuurd te worden Brighton & Hove Albion. Kozlowski is achttien jaar, maar speelde al zes interlands en werd vorig jaar de jongste speler ooit op een EK. Hij kan als controlerende en aanvallende middenvelder uit de voeten.

Eerder maakten Ferro, Ryan Flamingo. Carlens Arcus, Melle Meulensteen, Mohamed Sankoh en Kjell Scherpen, al gehuurd van Brighton, de overstap naar Vitesse. Versterking is hard nodig, nu de Arnhemmers het seizoen dramatisch zijn begonnen met drie nederlagen een een doelsaldo van min negen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie