'Ajax zou leuk zijn bij Champions League-loting, maar ik hoop op andere club'

'Ajax zou leuk zijn bij Champions League-loting, maar ik hoop op andere club'

25-08-2022 12:24
47

Ajax kan donderdagavond FC Kopenhagen loten in de Champions League en dat zou een weerzien betekenen met Mohamed Daramy. Het klinkt de Deense aanvaller goed in de oren, maar hij hoopt eigenlijk op een andere uitkomst.

Ajax zit in Pot 1 en Kopenhagen is één van de mogelijke tegenstanders uit Pot 4. "Ajax heeft een goede ploeg", weet Daramy, in gesprek met Bold, uit eigen ervaring. Hij kwam niet aan spelen toe in Amsterdam en besloot op huurbasis terug te keren naar Denemarken.

"Het zou leuk zijn om Ajax te loten. Dat zouden mooie wedstrijden kunnen worden en een kans om de jongens weer eens te zien." Toch hoopt hij niet eerder dan volgend jaar zomer, als zijn huurperiode voorbij is, weer in de Johan Cruijff Arena te staan. "Ik hoop natuurlijk op een andere club bij de loting."

Kopenhagen plaatste zich woensdagavond ten koste van de Turkse kampioen Trabzonspor voor de groepsfase van de Champions League. "We kunnen niet eens beschrijven hoe gelukkig we zijn. We wisten: als we het samen doen, gaan we door. We hebben getoond dat we mee kunnen in Europa."