Krijg ruim vijf keer je inzet terug bij het spelen van de KKD-combo op Unibet!

Krijg ruim vijf keer je inzet terug bij het spelen van de KKD-combo op Unibet!

26-08-2022 14:00 Laatste update: 14:00
0

ADVERTORIAL – Vrijdagavond staan er weer mooie duels in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Liefst vijf clubs hebben tot nu toe al hun wedstrijden gewonnen en beginnen als gedeeld koploper aan speelronde vier. Speel nu de KKD-combo met een quotering van 5.86 bij bookmaker Unibet!

Roda JC KerkradeNAC Breda: Dylan Vente scoort (1.82)

Roda JC is één van de clubs die momenteel de ranglijst aanvoert. De Limburgers wonnen van FC Dordrecht (0-2), Jong Ajax (1-0) en FC Den Bosch (0-3) en behaalden daarmee het maximaal aantal punten. Ook NAC Breda heeft een verdienstelijke competitiestart achter de rug. De Bredanaars versloegen Helmond Sport (1-0) en TOP Oss (1-0) maar gingen onderuit tegen MVV (3-1).

Buiten het feit dat Roda JC als collectief in goede vorm is, is er ook één speler die een extra sterke week achter de rug heeft. Dylan Vente maakte afgelopen weekend een hattrick tegen Den Bosch en is daarmee in één klap de topscorer van de KKD. Op een doelpunt van de spits staat een odd van 1.82 op Unibet.

PEC ZwolleJong PSV: PEC wint met minimaal twee doelpunten verschil (2.00)

Ook PEC beleefde een sterk begin van de competitie. De Blauwvingers zegevierden tegen De Graafschap (2-1), Telstar (0-5) en VVV-Venlo (0-4) en verkeren dus in uitstekende vorm. Met Jong PSV krijgt de club uit Overijssel een ploeg op bezoek die wisselvallige resultaten heeft geboekt. Tegen Willem II werd met 1-1 gelijkgespeeld, van FC Dordrecht werd met 1-0 gewonnen en van Heracles werd met 0-3 verloren.

PEC heeft het goed voor elkaar. Met twee wedstrijden zonder tegengoals en een totaal van negen doelpunten achter de rug, moet het vertrouwen hoog zijn. Voor een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil krijg je twee keer je inzet op Unibet.

FC EindhovenJong AZ: beide teams maken een doelpunt (1.61)

Eindhoven en Jong AZ wisten ook allebei alle negen punten binnen te slepen. Beide teams spelen leuk, frivool voetbal waarmee ze tot nu toe in elk duel wisten te scoren. Voor de beloftenploeg uit Alkmaar geldt zelfs dat het in de eerste drie wedstrijden steeds minimaal drie doelpunten wist te maken. De Brabanders maakten er minder, maar hebben wél het thuisvoordeel mee tegen AZ. Op Unibet staat een odd van 1.61 wanneer beide ploegen minimaal één keer weten te scoren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s