ED en VI: PSV denkt aan ex-Ajacied El Ghazi in zoektocht naar aanvaller

ED en VI: PSV denkt aan ex-Ajacied El Ghazi in zoektocht naar aanvaller

25-08-2022 22:06
365

PSV denkt in de zoektocht naar aanvallende verserking aan Anwar El Ghazi. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De 27-jarige aanvaller is overbodig bij Aston Villa en wordt in Eindhoven gezien als een interessante optie.

PSV speurt de markt af naar een vervanger van Noni Madueke, die voorlopig nog is uitgeschakeld met een blessure. In het tweeluik met Rangers FC speelde Ismael Saibari als rechtsbuiten, maar trainer Ruud van Nistelrooij hoopt nog op een extra versterking.

El Ghazi is bij Aston Villa op het tweede plan geraakt. Het afgelopen halfjaar kwam hij op huurbasis uit voor Everton. De tweevoudig Oranje-international wil weer aan spelen toekomen op het hoogste niveau. Hij heeft nog een contract voor één seizoen in Birmingham.

El Ghazi geldt als mogelijke vervanger van Madueke, weten VI en het ED. Eerder viel ook de naam van Calvin Stengs. Mocht Cody Gakpo nog vertrekken dan zal PSV voor hem een andere speler aantrekken. Jesper Karlsson zou hoog op het verlanglijstje staan.