Cruijff wil wraak tegen Bayern: 'Laatste ontmoetingen waren zwaar voor ons'

Cruijff wil wraak tegen Bayern: 'Laatste ontmoetingen waren zwaar voor ons'

25-08-2022 23:30 Laatste update: 23:33
69

Jordi Cruijff wil iets rechtzetten met Barcelona tijdens de ontmoetingen met Bayern München in de Champions League. Het bestuurslid van de Catalanen ziet dit keer meer kansen voor zijn club.

"De laatste drie tot vier ontmoetingen met Bayern München waren erg zwaar voor ons", vertelt Cruijff aan Movistar geciteerd door Voetbal International. "Maar wij hebben nu een ander team staan, waardoor we weer nieuwe kansen krijgen. En het is natuurlijk positief dat Lewandowski nu bij ons zit." Tijdens de loting van donderdagavond kwam Barcelona weer in dezelfde poule met Bayern München. Twee jaar geleden gebeurde dit ook en toen eindigde de wedstrijd op Camp Nou in een sensationele 2-8.

Naast Bayern München neemt Barcelona het ook op tegen Viktoria Plzen en Internazionale. De Italianen zijn volgens Cruijff ook geen tegenstander om zo maar af te schrijven. "Inter heeft zich ook goed kunnen versterken. Ze hebben daar Lukaku weer terug. Ook tegen hen zullen we het moeilijk gaan krijgen." Of Barcelona de groepsfase ingaat met nog meer versterkingen van de selectie, wil Cruijff geen antwoord op geven.