Van Nistelrooij in gesprek met Veerman: 'Dat hoeft hij niet via media te doen'

Van Nistelrooij in gesprek met Veerman: 'Dat hoeft hij niet via media te doen'

26-08-2022 11:37
109

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij gaat in gesprek met Joey Veerman. De 23-jarige Veerman speelde tegen Rangers FC als nummer tien en hij liet na afloop duidelijk blijken daar niet gelukkig mee te zijn.

"Ik speel liever op acht. Daar kan ik meer doen, als ik iets lager kom op het middenveld kan ik het spel meer naar me toe trekken", zei een teleurgestelde Veerman na de nederlaag tegen de Schotten.

Van Nistelrooij wil de Volendammer apart nemen. "Ik zie hem zo meteen. Dan geef ik het goede voorbeeld om daar met hem persoonlijk over te spreken en niet via de media. Ik denk dat dat de duidelijkheid moet geven", wordt de voormalig topspits geciteerd door Voetbal International op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Van Nistelrooij vindt het desondanks 'niet nodig om het onderwerp uit te diepen'. "Mocht er iets zijn met Joey, dan weet hij dat hij naar mij toe kan komen. Dat hoeft hij niet via de media te doen. Als hij niet naar mij komt, is het voor mij geen thema. Als hij dat wel doet, dan praten we erover. Dat is denk ik de manier waarop je met elkaar omgaat."