Meer blessurezorgen PSV: Van Nistelrooij heeft nieuws over Van Ginkel en Mauro

Meer blessurezorgen PSV: Van Nistelrooij heeft nieuws over Van Ginkel en Mauro

26-08-2022 12:04
83

PSV heeft de nodige blessurezorgen overgehouden aan het duel met Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Naast Luuk de Jong liep ook Marco van Ginkel een blessure op, vertelt trainer Ruud van Nistelrooij.

De 29-jarige middenvelder kampt met hamstringproblemen. Hoe lang Van Ginkel precies is uitgeschakeld, is niet duidelijk. PSV moet het sowieso enkele weken stellen zonder aanvoerder De Jong. "Voor mij stond het moment waarop Luuk geblesseerd raakte, symbool voor de wedstrijd tegen Rangers", wordt Van Nistelrooij geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Op dat moment is er een kans die op de keeper komt, zonder dat de goalie het weet. En daarnaast raken we Luuk kwijt, die voor ons enorm belangrijk is."

Ook over Mauro Júnior en Fredrik Oppegard had Van Nistelrooij minder goed nieuws. "Het herstel van Mauro verloopt moeizamer dan verwacht. Dat heeft wat langer tijd nodig. En bij de blessure van Oppegard gaat het ook om meerdere weken", zei de trainer op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf. Door de absentie van de Braziliaan is Philipp Max momenteel de eerste keus als linksback. Mauro kan echter ook op rechts uit de voeten.