Lastige uitwedstrijden voor Ajax en PSV: odds tot wel 8.50 keer je inzet!

Lastige uitwedstrijden voor Ajax en PSV: odds tot wel 8.50 keer je inzet!

28-08-2022 09:00 Laatste update: 12:03

ADVERTORIAL – Zondag komen Ajax en PSV in actie in de uitwedstrijden tegen respectievelijk FC Utrecht en Excelsior. Beide Nederlandse grootmachten zijn het seizoen foutloos begonnen en hopen deze lijn door te trekken. Op Unibet staan weer fraaie odds voor je klaar!

Ajax heeft het vaak lastig tegen Utrecht, maar niet in Stadion Galgenwaard

De laatste twee wedstrijden die Ajax in de Eredivisie in en tegen Utrecht speelde, eindigde twee keer in een 0-3 overwinning voor de Amsterdammers. Een correcte score waar je op Unibet tien keer je inzet voor terugkrijgt. De bookmaker heeft daarnaast ook een boosted odd in het leven geroepen. Wanneer de landskampioen drie keer of meer scoort, krijg je daar 2.75 je inleg voor.

Bij Ajax steekt één iemand in het bijzonder in een meer dan uitstekende vorm. Steven Bergwijn wist de laatste twee wedstrijden telkens tot scoren te komen. De buitenspeler was twee keer op rij belangrijk voor zijn ploeg met een hattrick in de wedstrijd tegen FC Groningen en het enige doelpunt tegen Sparta. Voor een doelpunt van de Oranje-international staat een odd van 2.60, terwijl er ook een boosted odd van 4.25 beschikbaar is voor een assist van zijn voet.

Ook Brian Brobbey is een speler die over het algemeen voor veel gevaar zorgt aan Amsterdamse zijde. De spits staat de laatste twee wedstrijden dan wel droog, maar kan het ineens op zijn heupen krijgen. Op Unibet staat er een boosted odd van 8.50 voor twee goals van Brobbey.

Utrecht deed met onder andere Bas Dost, Daishawn Redan en Jens Toornstra een paar opvallende aankopen, maar weet nog niet te overtuigen onder het bewind van de nieuwe trainer Henk Fraser. De Domstedelingen pakte slechts twee punten tegen drie laagvliegers uit de Eredivisie. Geloof je toch in een stunt van Utrecht in hun ‘wedstrijd van het jaar’? Voor een overwinning krijg je zes keer je inzet terug. Voor een overwinning of gelijkspel staat een odd van 2.80 klaar.

PSV wil de Champions League-kater wegspoelen tegen De Kralingers

Afgelopen dinsdag kreeg PSV een dreun van jewelste om de oren. De Eindhovenaren verloren met 0-1 van het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst, wat betekent dat het zich niet heeft geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Daar komt ook nog eens bij kijken dat aanvoerder Luuk de Jong er voorlopig uit ligt met een kuitblessure. Tel daar de afwezigheid van Noni Madueke bij op en het scorend vermogen van de Brabanders neemt steeds verder af. Op Unibet krijg je 2.08 voor wanneer er drie goals of minder in de wedstrijd vallen. Doe je dat in combinatie met een overwinning voor PSV? Dan krijg je daar 2.90 voor terug.

De PSV’er die de schijnwerpers door de afwezigheid van De Jong en Madueke automatisch vol op zich krijgt, is Cody Gakpo. De aanvoerder staat ook in de belangstelling van meerdere clubs en zal zich koste wat kost nog één keer willen laten zien voor het verstrijken van de transferdeadline. Voor een doelpunt van de linksbuiten krijg je 1.93 keer je inzet, voor twee stuks van zijn makelij staat een odd van 6.25.

Naast Gakpo is er nog een speler die de laatste wedstrijden in zeer positieve zin is opgevallen. Xavi Simons heeft het op zijn heupen wanneer hij in het veld staat bij PSV. Het negentienjarige talent scoorde twee keer tegen Go Ahead Eagles en viel uitstekend in tijdens de wedstrijd tegen Rangers. Voor een doelpunt van de jongeling krijg je 2.80 keer je inleg.

Waar PSV de favoriet is, moet Excelsior toch ook niet worden onderschat. De Rotterdammers hebben de twee Eredivisie-wedstrijden die ze hebben gespeeld met een zege afgesloten en deden dit met leuk, aanvallend voetbal. Dé man van de laatste zege tegen Vitesse was Reda Kharchouch. De spits nam twee treffers voor zijn rekening. Op een nieuw doelpunt van de Nederlander staat een odd van 3.75 op Unibet. Denk je dat Excelsior gaat winnen of gelijkspelen? Dan kan je de odd van 3.80 spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.