LIVE-discussie: geen Antony bij Ajax, Toornstra mag direct starten bij Utrecht

LIVE-discussie: geen Antony bij Ajax, Toornstra mag direct starten bij Utrecht

28-08-2022 11:08 Laatste update: 11:46
577

FC Utrecht ontvangt Ajax zondagmiddag in Stadion Galgenwaard. Antony ontbreekt wederom in de selectie bij de Amsterdammers en wacht zijn mogelijke transfer naar Manchester United af. Jens Toornstra keerde deze week terug bij FC Utrecht en mag direct gaan starten tegen Ajax. 

Trainer Alfred Schreuder kiest voor de gebruikelijke namen en heeft geen veranderingen aangebracht ten opzichte van het duel met Sparta Rotterdam. Remko Pasveer staat op doel en ziet Daley Blind, Calvin Bassey, Jurriën Timber en Devyne Rensch voor zich. Edson Álvarez en Kenneth Taylor zijn te vinden op het middenveld, met Dusan Tadic in de punt naar voren. De aanvalslinie bestaat uit Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis, die Antony wederom vervangt. Owen Wijndal ontbreekt vanwege een blessure. 

Aan de kant van Utrecht is de naam van Jens Toornstra de meest opvallende. Toornstra verliet dinsdag Feyenoord na acht jaar trouwe dienst en de verwachting was dat de middenvelder meteen mocht starten tegen Ajax. Nick Viergever is de aanvoerder bij de Domstedelingen en Bas Dost staat in de spits. FC Utrecht en Ajax trappen om 12.15 uur af. 

De opstellingen:
FC Utrecht: Barkas, Van der Maarel, Ter Avest, Redan, Brouwers, Van der Kust, Toornstra, Viergever, Boussaid, Dost, Sylla
Ajax: Pasveer, Blind, Bassey, Timber, Rensch, Álvarez, Taylor, Tadic, Bergwijn, Brobbey, Berghuis

Weddenschappen: