Zuidam gelooft nog in terugkeer Klaiber: 'We gaan wel even praten straks'

Zuidam gelooft nog in terugkeer Klaiber: 'We gaan wel even praten straks'

28-08-2022 11:47 Laatste update: 12:01
49

Jordy Zuidam bevestigt de interesse van FC Utrecht in Sean Klaiber en gelooft nog steeds in de terugkeer van de verdediger. De technisch directeur wil zondag na het duel tussen FC Utrecht en Ajax in gesprek met de speler.

Zuidam verschijnt zondag in de uitzending van Goedemorgen Eredivisie en laat zich kort uit over de voormalig speler van FC Utrecht. "Het is een jongen die heel lang bij de club heeft gezeten. Daar hebben we altijd contact mee gehad. Soms komen dingen bij elkaar en soms niet", stelt Zuidam. Clubeigenaar Frans van Seumeren noemde de kans op de transfer 'heel klein', maar daar wil Zuidam nog niet aan. "We moeten kijken of dat in de komende dagen wel of niet gaat plaatsvinden. Je hebt altijd drie partijen nodig."

"Wij willen hem graag hebben, je hebt de speler en Ajax", zegt Zuidam. Ajax is zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht, waardoor Klaiber ook in de buurt is. "We gaan wel even praten straks", besluit Zuidam. Klaiber heeft een contract tot 2023 in Amsterdam, maar heeft weinig garantie op speeltijd in de hoofdstad. In het buitenland is er ook de nodige interesse voor de rechtsback.