De Telegraaf: PSV en Aston Villa bereiken akkoord over transfer El Ghazi

De Telegraaf: PSV en Aston Villa bereiken akkoord over transfer El Ghazi

28-08-2022 16:08 Laatste update: 16:41
189

PSV en Aston Villa hebben een akkoord bereikt over de transfer van Anwar El Ghazi, meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren betalen 2,5 miljoen euro aan The Villans. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot drie miljoen euro.

PSV en El Ghazi moeten nog onderhandelen over de persoonlijke voorwaarden, klinkt het. De buitenspeler beschikte nog over een contract tot volgende zomer in Birmingham, waar hij overbodig was. Het afgelopen halfjaar werd hij uitgeleend aan Everton, maar ook daar kwam hij niet aan de bak. Zijn periode in Liverpool bleef beperkt tot twee korte invalbeurten.

Wedden

Meer odds

Ajax had de 27-jarige El Ghazi naar verluidt ook op de schaduwlijst staan. De aanvaller gold als alternatief wanneer Antony naar Manchester United zou vertrekken. Die transfer is rond, maar El Ghazi keert niet terug naar Amsterdam. Justin Kluivert is wel in beeld bij de regerend landskampioen.

El Ghazi speelde sinds 2019 bij Aston Villa. Die club nam hem destijds voor negen miljoen euro over van Lille OSC. 

'Transfer nog niet rond'
Het Eindhovens Dagblad spreekt De Telegraaf tegen. PSV zou er nog niet uit zijn met Villa. Er wordt naar verluidt nog onderhandeld over de transfersom en het salaris van El Ghazi.