Van Gaal moet opties overwegen: 'AZ op dit moment prioriteit nummer één'

Van Gaal moet opties overwegen: 'AZ op dit moment prioriteit nummer één'

29-08-2022 14:53 Laatste update: 14:53
75

Jordy Clasie wacht in alle rust af of hij een telefoontje van Louis van Gaal krijgt. Het Nederlands elftal speelt in september weer Nations League-wedstrijden, maar de AZ-middenvelder rekent nergens op.

Clasie was afgelopen zondag matchwinner tegen SC Cambuur. De voorbije interlandperiode werd de middenvelder opgeroepen door Van Gaal, maar moest hij geblesseerd afhaken. Hij laat in het midden of hij opnieuw op een oproep rekent. "Mijn focus ligt nu gewoon op AZ. Laten we het daarop houden", laat hij optekenen door De Telegraaf. "We hebben een bizar druk programma. Is lekker hoor, ik speel graag veel wedstrijden. Maar daardoor vestig ik voorlopig al mijn aandacht op de club. Om fit te blijven en belangrijk te zijn voor de ploeg."

Begin november start de voorbereiding van het Nederlands elftal op het WK. "Ja, dat is snel", zegt hij. "Maar donderdag wacht alweer de thuiswedstrijd tegen NEC. Dát is veel sneller. Nogmaals: AZ is op dít moment prioriteit nummer één. Wat er daarnaast komt, laat ik rustig op me afkomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie