Serie A: Milik kan Juve niet voor nieuwe remise behoeden in Florence

03-09-2022 16:55
11

Een doelpunt van Arek Milik heeft Juventus zaterdag niet voor nieuw puntenverlies kunnen behoeden in de Serie A. De Italiaanse topclub stelde teleur op bezoek bij Fiorentina.

Fiorentina - Juventus 1-1
Dusan Vlahovic begon op de bank bij Juventus, waardoor de ogen gericht waren op Arek Milik in de punt van de aanval. De Pool maakte midweeks tegen Spezia (2-0) zijn eerste goal voor de Oude Dame en ook in Florence was het snel raak. Hij scoorde al na negen minuten op aangeven van Filip Kostic, een andere nieuweling.

Juventus kon die bliksemstart bepaald geen vervolg geven. Fiorentina was beter en na een counter maakte Christian Kouamé gelijk. Op slag van rust kreeg de thuisploeg zelfs een strafschop na hands van Leandro Paredes, maar Luka Jovic miste het buitenkansje. Ook in de tweede helft speelde Juve weinig klaar en mocht het van geluk spreken dat het 1-1 bleef.

Daardoor speelt de ploeg van Massimiliano Allegri al voor de derde keer dit seizoen gelijk. Juventus kan dinsdag weer aan de bak. Dan wacht een uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain in groep H van de Champions League.