Noppert wacht gespannen op definitieve selectie Oranje: 'Rustig blijven wachten'

Noppert wacht gespannen op definitieve selectie Oranje: 'Rustig blijven wachten'

05-09-2022 19:57
21

Vrijdag werd bekend gemaakt dat Andries Noppert onderdeel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal en daar was de doelman maar wat blij mee. Toch wil hij nog wachten met de ultieme euforie tot de definitieve selectie bekend wordt.

"Ik kreeg het te horen van onze teammanager", vertelt Noppert over de voorselectie tegen SC Heerenveen TV. "Ik denk dat het ontiegelijk mooi is en nu moet je zorgen dat je er echt bijkomt. Het is onwerkelijk om op dit lijstje te mogen staan. Ik moet mijn best blijven doen en hopen dat ik er bij zit. Het is hartstikke mooi, maar ik moet rustig blijven en dan zien we het wel. Gewoon je ding blijven doen."

Wedden

Meer odds

Ook de teamgenoten van Noppert bij Heerenveen waren erg blij met hem. Volgens hem zijn er een aantal sfeermakers binnen de groep, waar Sidney van Hooijdonk er in ieder geval een van is. "We hebben een paar sfeermakers in het elftal, zoals Sidney, en die zijn natuurlijk blij voor je wat hartstikke mooi is. Ik zou het andersom ook doen, dus dan is het leuk als je dat ook terugkrijgt."

De doelman uit Joure keerde afgelopen zomer terug bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Na die opleiding speelde hij voor NAC Breda, het Italiaanse Foggia, FC Dordrecht en Go Ahead Eagles.