Update: 'Diego Costa keert alsnog terug in de Premier League bij Wolves'

Update: 'Diego Costa keert alsnog terug in de Premier League bij Wolves'

06-09-2022 14:13 Laatste update: 08-09-2022 21:28
43

De komst van Diego Costa bij Wolverhampton Wanderers hangt aan een zijden draadje. De Braziliaanse spits met Spaanse nationaliteit is in een juridisch gevecht beland.

Vooralsnog krijgt Costa zijn werkvergunning niet rond, waardoor zijn rentree in de Premier League uitblijft, meldt The Athletic. Wolverhampton wil de clubloze spits inlijven, doordat zomeraanwinst Sasa Kalajdzic een zware knieblessure op heeft gelopen. Van een commissie heeft Costa te horen gekregen dat hij niet in aanmerking komt voor een werkvergunning. The Wolves gaan hier niet mee akkoord en hebben beroep aangetekend.

Wedden

Meer odds

Costa speelde al eerder in de Premier League, bij Chelsea. De aanvaller kwam in 2014 over van Atlético Madrid naar The Blues, waar hij vier jaar later op een nare manier vertrok. Per tekstbericht kreeg hij te horen dat toenmalig manager Antonio Conte hem niet meer nodig had. Via wederom Atlético Madrid belandde hij bij Atlético Mineiro. Sinds begin dit jaar is Costa clubloos.

Update: Diego Costa kan toch aan de slag bij Wolverhampton Wanderers. De 24-voudig international van Spanje, geboren in Brazilië, heeft alsnog een werkvergunning gekregen. Bij de Premier League-club tekent hij een contract voor één seizoen, tot medio 2023. Dat meldt Fabrizio Romano.