FC Emmen houdt de adem in: 'Het ziet er niet goed uit'

FC Emmen houdt de adem in: 'Het ziet er niet goed uit'

10-09-2022 23:34
23

FC Emmen houdt de adem in, want het lijkt erop dat Jeff Hardeveld voorlopig afwezig is. Trainer Dick Lukkien zegt dat het er niet goed uitziet.

In de slotfase van het duel met Excelsior ging het mis voor Hardeveld. De kans is groot dat hij voorlopig zoet is met een zware knieblessure. "Dat ziet er niet goed uit. Ik ben bang dat we daar weer een vervelende blessure aan overhouden, maar ik moet wel een slag om de arm houden. Hij zal naar het ziekenhuis moeten om te onderzoeken wat er is gebeurd. Ik heb hem nog niet gesproken, maar het zag er vervelend uit. Zijn reactie sprak boekdelen", zegt Lukkien tegen ESPN.

Kort daarna ging Emmen ook nog eens de bietenbrug op. "Als er een winnaar moest komen, was het wellicht Excelsior geweest. Als je de kansenverhouding ziet.. Het is heel zuur dat hij weer binnenvalt uit een corner. Als je 94 minuten met z'n allen keihard werkt moet je daar nog meedogenlozer verdedigen. We gingen er met drie man naartoe, toch kon hij koppen. Dat moeten we in rap tempo verbeteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie