De Mos heeft twijfels bij PSV-keeper Benítez: 'Zien of hij beter is dan Drommel'

De Mos heeft twijfels bij PSV-keeper Benítez: 'Zien of hij beter is dan Drommel'

11-09-2022 10:55
207

Aad de Mos is nog niet overtuigd van PSV-doelman Walter Benítez. De analist vindt dat er in Eindhoven sowieso erg enthousiast wordt gedaan over alle zomeraanwinsten. 

"Bij PSV zijn alle aankopen zelfbenoemd tot topaankopen", steekt De Mos van wal bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Maar Ki-Jana Hoever speelt op maandag- of vrijdagavond (bij Jong PSV, red.), Guus Til doet niet mee en Xavi Simons laat het zien in de zogenaamde kleine wedstrijden, tegen de KKD-ploegen. En Benítez vind ik vanaf het begin een buikvaller. Iemand als Piet (Schrijvers, red.) viel altijd naar de zijkant, maar een buikvaller valt voorover."

Wedden

Meer odds

De Mos vond ook de redding van de Argentijn in de slotminuten van het Europa League-duel met FK Bodö/Glimt niet zo bijzonder. "Die speler schiet de bal verkeerd in, hij moet altijd in de andere hoek schieten. Benítez is geen Argentijns international en heeft zes jaar bij OGC Nice gespeeld. Is er dan geen enkele andere club die gezegd heeft: jij bent zo'n goede keeper, we pakken jou. Nee, hij was transfervrij en moest weg, want Kasper Schmeichel moest er naartoe."

"Dat is dat zelfbenoemde", vervolgt de oud-trainer van de Eindhovenaren. "Ik moet het nog zien over een heel seizoen of hij een puntenpakker is. Of hij écht wel beter is dan Drommel en Mvogo."