Moldavische fans krijgen geen handtekening: Ten Hag reist direct terug na EL-duel

Moldavische fans krijgen geen handtekening: Ten Hag reist direct terug na EL-duel

14-09-2022 20:38
15

Erik ten Hag en de spelers van Manchester United kunnen na de wedstrijd tegen Sheriff Tiraspol geen handtekeningen uitdelen aan de fans. Dat vertelt de Nederlandse manager na een merkwaardige vraag vanuit de lokale pers.

De vraag was of de spelers van Manchester United na de wedstrijd nog handtekeningen uit zullen delen. "Wij moeten na de wedstrijd meteen naar het vliegveld om terug te reizen naar Manchester. Al onze spelers hebben interlandverplichtingen dus die moeten daar op tijd zijn", vertelt Ten Hag op de persconferentie. Ook werd hem gevraagd naar een eventuele basisplek voor Cristiano Ronaldo, zodat de Moldavische fans hem aan het werk konden zien. "Of hij gaat spelen is iets waar jullie nog op moeten wachten."

Wedden

Meer odds

Over de wedstrijd tegen Sheriff Tiraspol van donderdagavond, was Ten Hag ook erg duidelijk. "We spelen tegen een sterk team morgen, omdat wij alleen maar sterke ploegen tegen komen. Als je de eerste wedstrijd verliest is het belangrijk om zo’n tweede natuurlijk wel te winnen. We zijn in ieder geval goed voorbereid voor het duel van donderdag. Onze spelers zijn het gewend om wedstrijden te spelen om de drie dagen."

Een aantal spelers, waaronder Donny van de Beek en Aaron Wan-Bissaka moesten achterblijven in Manchester vanwege een blessure. Ook de in goede vorm stekende Marcus Rashford kon niet mee afreizen naar Moldavië. "Marcus heeft een spierblessure opgelopen. Dat is een resultaat van de wedstrijd tegen Arsenal. Ik denk niet dat hij te lang afwezig zal zijn, maar ik kan ook niet zeggen hoe lang."