De Mos waarschuwt PSV én schuift nieuwe technisch directeur naar voren

18 september om 11:45
Laatste update: 18 september om 11:51

PSV wordt gewaarschuwd door Aad de Mos. Met deze selectie zou de ploeg van Ruud van Nistelrooij zomaar uit de topdrie kunnen vallen. De Mos denkt dat PSV terug wil naar de gloriejaren en tipt ook een nieuwe technisch directeur.

"Bij PSV is er iets aan het veranderen. Ten goede, vind ik", zegt De Mos bij ESPN naar aanleiding van het vertrek van John de Jong. "De raad van commissarissen is een sterk geheel op dit moment en wil terug naar de tijd van de grote aankopen en betere spelers die Ajax heeft gehaald. Feyenoord heeft goed ingekocht. PSV is gewend om spelers als Ronaldo, Nilis, Alex, Farfán, Kezman en Van Nistelrooij te halen. Dat is verdwenen bij PSV. Ze moeten oppassen dat ze niet vierde of vijfde worden met deze selectie."

PSV moet op zoek naar een nieuwe technisch directeur na het vertrek van De Jong. De Mos komt met Jan Streuer van FC Twente. "Ik heb bij Vitesse met hem gewerkt. Hij is iemand die het spelletje ziet en een enorm netwerk heeft in Brazilië en andere landen."

"Bij Shakhtar Donetsk leverde hij fantastisch werk met al die Brazilianen. Ook in Nederland heeft hij een neusje voor de goede spelers. Ik vind hem in Nederland dé technisch directeur."