Brobbey over Reijnders: 'Vind dat je zoiets niet kan doen'

20 september om 16:31
Laatste update: 20 september om 17:09

Brian Brobbey heeft nog steeds last van de overtreding die AZ-speler Tijjani Reijnders op hem maakte zondag. Hij trainde op dinsdag met Jong Oranje in Zeist apart van de groep. 

De Ajax-spits vertelde tegenover De Telegraaf dat hij de situatie bij Jong Oranje maar even moet bekijken. "Ik heb er nog steeds heel veel last van. Mijn rechterenkel doet heel erg pijn. Ik ben ook hier naartoe gekomen om te kijken of het gaat", vertelt de Ajacied. 

De 20-jarige spits had geen goed woord over voor Reijnders. "Zo met je been inkomen is wel heel gevaarlijk. Ik vind dat je zoiets niet kan doen. Misschien ging het per ongeluk", vervolgt hij. "Ze hebben mij nog nooit zo getrapt hoor. Nee, nog nooit. Normaal trekken ze aan mijn shirt of zo. En hij kreeg geen rood, nee."

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi vindt het karakteriserend dat Brobbey zijn gezicht laat zien. "Het feit dat hij hier is, dat hij wil spelen en er alles gaat doen om de wedstrijd te halen, of het nu tegen België of Roemenië is, vind ik mooi van hem", aldus de keuzeheer van Jong Oranje. 

Jong Oranje oefent deze week tegen België Onder 21 en Roemenië Onder 21.