Aanwinst Bullaude laat zich zien en helpt Feyenoord aan oefenzege tegen Eindhoven

Aanwinst Bullaude laat zich zien en helpt Feyenoord aan oefenzege tegen Eindhoven

21-09-2022 15:13
80

Aanwinst Ezequiel Bullaude heeft zich woensdagmiddag laten zien bij Feyenoord. De Rotterdammers wonnen een besloten oefenduel met 3-1, dankzij twee goals van de Argentijnse middenvelder.

Met alle spelers die geen interlandverplichtingen hebben trad Feyenoord woensdag aan tegen FC Eindhoven. Arne Slot wil zijn selectie op die manier volledig wedstrijdfit houden. Onder meer Timon Wellenreuther, Javairô Dilrosun, Danilo en Igor Paixão stonden op het veld tegen de Keuken Kampioen Divisie-ploeg. Toch stond het na twee minuten al 0-1 voor Eindhoven.

Wedden

Meer odds

Evan Rottier kon namelijk in alle vrijheid een voorzet tegen de touwen werken. Feyenoord keek de gehele eerste helft nog tegen een achterstand aan, maar in het tweede bedrijf ging het een stuk beter voor de Stadionclub. Met een kopbal tekende Bullaude voor de 1-1, niet veel later maakte Danilo uit een vrije trap ook een goal.

Een half uur voor tijd bepaalde Bullaude de eindstand op 3-1, na een mooie steekbal van Noah Naujoks. Daarmee werd de Argentijn de grote uitblinker van de middag op het complex voor Feyenoord. Na de interlandperiode wacht een uitduel bij NEC op Feyenoord.