'Martínez reist halve wereld rond voor visum en kan spelen met Argentinië'

'Martínez reist halve wereld rond voor visum en kan spelen met Argentinië'

22-09-2022 14:54 Laatste update: 15:17
26

Lisandro Martínez heeft inmiddels de benodigde documenten bemachtigd om alsnog af te reizen naar de Verenigde Staten, zo meldt het Argentijnse Olé. Daardoor kan de verdediger van Manchester United toch in actie komen tijdens de twee oefenduels van Argentinië tegen Honduras en Jamaica. 

Even leek het overlijden van koningin Elizabeth ervoor te zorgen dat de ex-Ajacied een streep moest zetten door de komende interlandperiode. Vanwege de uitvaart van de koningin moest de Amerikaanse ambassade tijdelijk haar deuren sluiten. Om die reden kon Martínez niet aan een visum voor de VS komen. 

Wedden

Meer odds

Inmiddels hebben zowel Martínez als Tottenham Hotspur-speler Christian Romero de juiste papieren in handen. Via een vlucht naar Argentinië zijn de twee Premier League-verdedigers aan de juiste reisdocumenten gekomen. Donderdagmiddag zullen ze aansluiten op het trainingsveld in Miami.

Een dag later staat het treffen met Honduras op het programma, waarna dinsdag in New York wordt gespeeld tegen Jamaica. Naar alle waarschijnlijkheid vormen de twee laatkomers het hart van de Argentijnse defensie.