Ihattaren reageert op verhaal rond uitgebrande auto: 'Jaloezie heerst'

Ihattaren reageert op verhaal rond uitgebrande auto: 'Jaloezie heerst'

27 september - 12:25 Laatste update: 12:43
440

Mohamed Ihattaren heeft via Instagram gereageerd op het verhaal over zijn uitgebrande auto. De Telegraaf kwam dinsdagochtend met het verhaal dat zijn Porsche in vlammen op was gegaan, vermoedelijk aangestoken.

Ihattaren geeft een reactie via een story op Instagram. "Jaloezie heerst in de lucht. Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar." Met de laatste zin lijkt Ihattaren dus te bevestigen dat de uitgebrande auto ook daadwerkelijk van hem was. Het verhaal over de wagen is wel enigszins opmerkelijk, omdat afgelopen week de auto van de broer van Ihattaren al in de brand was gevlogen. 

Vanochtend werd bekend dat om 03:00 uur in de nacht van maandag op dinsdag, de Porsche Panamera in vlammen werd gevonden aan de Bernadottelaan in Utrecht. De politie stelt een buurtonderzoek in en houdt rekening met brandstichting. Afgelopen zomer werd bekend dat Ihattaren te maken zou hebben met bedreigingen vanuit het criminele circuit. Mede daarom zou al eerder de BMW 3 serie van broer Yassir in de brand zijn gestoken. Er zijn voor beide vergrijpen nog geen verdachten op het oog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie