Klaiber deelt verhaal: 'Het was raar, want ik was nog met Haller op vakantie'

Klaiber deelt verhaal: 'Het was raar, want ik was nog met Haller op vakantie'

27 september - 14:16 Laatste update: 27 september - 14:16
71

Sean Klaiber heeft zich uitgelaten over zijn vriendschap met Sébastien Haller, bij wie eerder deze zomer een tumor in de testikels werd ontdekt. De FC Utrecht-verdediger las in de media dat de Borussia Dortmund-spits ziek is.

Klaiber en Haller speelden samen bij Utrecht en Ajax. Afgelopen transferperiode gingen ze beiden een nieuw avontuur aan. "Het was super raar, want ik was nog op vakantie met hem. We waren samen op Curaçao", zegt Klaiber in de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Ik hoorde hem nooit klagen, Seb is altijd al een jongen geweest die ervoor ging."

"In een keer lees je zoiets...", herinnert Klaiber zich. "Ik stuurde naar hem toe: is dit echt waar? Hij reageerde dat het echt waar was. Ze zagen het bij hem en hij moest de volgende dag al geopereerd worden. Hij wist zelf niet eens wat hij moest doen", aldus de rechtsback. "Je schrikt enorm, maar als ik zie hoe hij ermee omgaat... Petje af."

Haller was onlangs weer in Nederland, waar hij aanwezig was bij de Eredivisie Awards om de Willy van der Kuijlen-troffee in ontvangst te nemen. "Dat is de eerste keer dat ik hem emotioneel heb gezien, hij is geen jongen die snel een traantje laat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie