Kuyt ziet ADO-spelers applaudisseren: 'Mooi, iedereen wil hem erbij hebben'

Kuyt ziet ADO-spelers applaudisseren: 'Mooi, iedereen wil hem erbij hebben'

28 september - 17:22
38

Dirk Kuyt én zijn spelersgroep zijn erg blij met de terugkeer van Ricardo Kishna. De aanvaller koos er aanvankelijk voor om te vertrekken, maar heeft nu alsnog getekend in de Hofstad. Dat zorgde voor een 'luid applaus' van de ADO Den Haag-spelers.

ADO maakte woensdag bekend dat Kishna na enkele maanden weer terug is. Trainer Kuyt ziet dat het iets losmaakt in zijn selectie. "Het moreel was na de wedstrijd tegen Zwolle (1-2 winst, red.) al beter", begint de voormalig Oranje-international bij Omroep West. "Maar toen vanochtend bekend werd dat hij eindelijk getekend heeft, werd dat met luid applaus ontvangen door de spelers."

"Dat was mooi om te zien, dat iedereen hem er graag bij wil hebben. Ricardo wil er zelf ook graag bij zijn", zegt Kuyt. "Het moreel van de groep voelt sowieso goed, we hebben goed kunnen werken in de afgelopen weken. Met een creatieve speler zoals hij erbij, komt er alleen maar meer kwaliteit bij."

Kishna heeft bij ADO een éénjarig contract getekend. De Hagenaren deden er vorig seizoen alles aan om de aanvaller te behouden, maar Kishna hoopte op het buitenland. De juiste club klopte echter niet aan voor de buitenspeler, waardoor hij nu weer terug is bij ADO.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie