Pogba: Dit is een bijzonder shirt, het haalt het beste in me naar boven

Pogba: "Dit is een bijzonder shirt, het haalt het beste in me naar boven"

29 september - 16:52
32

Paul Pogba staat nog altijd achter zijn terugkeer naar Juventus. Die transfer werd deze zomer werkelijkheid nadat zijn contract bij Manchester United afliep. 

Pogba had altijd al in zijn achterhoofd om nog eens terug te keren bij Juventus. "Dit is een bijzonder shirt, het haalt het beste in me naar boven. We hebben hier een geweldig verhaal opgebouwd en ik ben dit team nooit vergeten, zelfs niet toen ik in Manchester was. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat dit de plek voor mij was", zegt Pogba tegen GQ.

"Serie A is altijd al een van de meest uitdagende competities geweest. Het echte verschil met de Premier League is de economische macht, maar op voetbalgebied behoort Italië ondanks alles bij de beste ter wereld. Er is niet veel verschil tussen Juventus en Manchester United. Een topclub is een topclub. Juventus is altijd de beste in Italië geweest", zegt Pogba.

"Nu hebben ze nog betere trainingsfaciliteiten, ze zijn verbeterd dankzij dezelfde mentaliteit. We willen altijd winnen en dat zal nooit veranderen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie