Nog 12 wedstrijden tot WK: Lang kan zich weer in kijker spelen van Van Gaal

Nog 12 wedstrijden tot WK: Lang kan zich weer in kijker spelen van Van Gaal

29 september - 19:11 Laatste update: 20:14
68

Noa Lang is teruggekeerd op het trainingsveld van Club Brugge. De Nederlandse aanvaller kampte ruim een maand lang met een enkelblessure.

Lang liep op 21 augustus zijn blessure op tijdens de wedstrijd met KV Kortrijk. Mede door die kwetsuur ging er een streep door een overstap naar een andere club, iets waar hij zelf wel oren naar had. Daarnaast verdween de aanvaller uit beeld bij Oranje-bondscoach Louis Van Gaal, die de afgelopen interlandperiode verder boetseerde aan zijn ideale basiself voor het WK in Qatar. 

Donderdag verscheen de vleugelaanvaller weer op het trainingsveld. Zo was te zien op het Instagram-account van de Belgische club. Komende zaterdag kan trainer Carl Hoefkens weer beschikken over Lang. Dan staat het thuisduel met het KV Mechelen van Danny Buijs op het programma. 

Het zullen voor Lang belangrijke weken worden. Over 53 dagen begint immers het WK. Mits hij fit blijft, heeft de oud-speler van Ajax en FC Twente in totaal nog 12 wedstrijden om een plekje af te dwingen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie