Kerkez ziet droom uitkomen: 'Een jaar geleden keek ik naar ze op tv in de CL'

Kerkez ziet droom uitkomen: 'Een jaar geleden keek ik naar ze op tv in de CL'

29 september - 22:32
70

Milos Kerkez beleefde vorige week een van de hoogtepunten uit zijn carrière. De linksback maakte zijn debuut voor de nationale ploeg van Hongarije en speelde tegen zowel Duitsland als Italië.

Kerkez noemt het een 'ongelooflijke en onvergetelijk moment voor mijzelf en mijn familie'. "Ik ben vereerd ik deze kans heb gekregen van mijn land en mijn coach. Het was geweldig. Ik ben heel erg blij. Ik hoorde een dag van te voren van de coach dat hij me vertrouwt en in de basis wilde laten beginnen. Die dag was ik een beetje aan het trillen. Het is een grote eer om voor je land te mogen spelen", vertelt Kerkez via de AZ-kanalen.

"Op de wedstrijddag kwamen veel spelers en de coach naar me toe. We praatten en toen werd ik rustiger. Ik liep het veld op in een vol stadions met sterspelers aan die linkerkant. Om tegen hun te spelen was onvergetelijk. Ik denk dat ik een goede wedstrijd speelde. De coach was ook trots en blij met mijn spel. Ik ben blij dat het hele team die wedstrijd zo goed speelde. Iedereen wilde winnen om ons land trots te maken. Het was heel bijzonder om tegen deze sterren te spelen. Een jaar geleden keek ik naar ze op tv in de Champions League en nu stond ik tegenover ze."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie