Schreuder hoopt op Berghuis bij Ajax: 'Gevoel dat het goed gaat komen'

Schreuder hoopt op Berghuis bij Ajax: 'Gevoel dat het goed gaat komen'

30 september - 17:19
56

De selectie van Ajax is zo goed als fit, vertelt trainer Alfred Schreuder in aanloop naar het duel met Go Ahead Eagles van aankomend weekend. Die wedstrijd staat voor aankomende zaterdag op het programma.

"Op zich zijn de meeste jongens fit teruggekomen. Alleen Ahmetcan Kaplan heeft een knieblessure opgelopen. Dat lijkt mee te vallen, maar het is afwachten hoe lang dat gaat duren", vertelt Schreuder via de kanalen van Ajax. "Verder heeft Jorge Sánchez nog steeds een lichte blessure. Dat gaat wel beter, we hopen dat hij binnen een week weer kan aansluiten."

Steven Berghuis raakte tijdens de afgelopen interlandperiode geblesseerd. Schreuder: "Het gaat gelukkig goed, hij heeft vandaag mee kunnen trainen. Steven heeft zich goed laten behandelen en ik heb het gevoel dat het goed zal komen."

"Die jongens komen heel tevreden terug en zetten goede energie op de groep, dat vind ik altijd wel mooi om te zien", zegt Schreuder over de interland-Ajacieden. "Het is voor Ajax uitstekend dat zoveel jongens bij het Nederlands elftal zitten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie