'Eerlijk, het is niet normaal dat een speler met zijn cv voor RKC Waalwijk kiest'

'Eerlijk, het is niet normaal dat een speler met zijn cv voor RKC Waalwijk kiest'

1 oktober - 16:11
8

Mo Allach, technisch directeur bij RKC Waalwijk, ziet de komst van Zakaria Bakkali als een buitenkans. De aanvaller hoopt in Brabant zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Allach vertelt aan Voetbal International dat hij Bakkali vorig jaar al wilde losweken bij Anderlecht. "Toen had hij nog een doorlopend contract bij Anderlecht en was het gecompliceerd. Bovendien moest hij – met zijn begeleiders – eerst zelf bepalen wat hij nu precies wilde, hij zat nog in de denkmodus. Dat hij deze stap weloverwogen heeft genomen is de grootste winst."

"Laten we eerlijk zijn, het is niet normaal dat een speler met het cv van Bakkali kiest voor RKC Waalwijk", vervolgt de technisch directeur, die stelt altijd contact met de dribbelaar te hebben gehouden. "Ik hou vast als ik denk dat onze filosofie bij een speler aan kan slaan. Ik noem dit dan ook een keuze op verstand van hem."

Bakkali bevestigt de woorden van Allach. "Ik had vorig jaar ook aanbiedingen van andere Nederlandse clubs, ik kon nu naar China en Qatar, maar dat wilde ik niet. Ik wilde geen keuze maken voor het geld, niet nu. Ik heb dat bewust niet gedaan, ik wil mijzelf hier nog bewijzen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie