FC Volendam-speler wordt verdacht van aanranding en zware mishandeling

FC Volendam-speler wordt verdacht van aanranding en zware mishandeling

3 oktober - 12:44 Laatste update: 18:08
164

FC Volendam-speler Tayrell W. wordt verdacht van betrokkenheid bij zware mishandeling en aanranding van een twintigjarige vrouw in een nachtclub in de Amstelstraat in Amsterdam. W. heeft zich maandagochtend bij de politie gemeld nadat hij zichzelf herkende op politiebeelden. Er is ook een andere verdachte die zich nog niet gemeld heeft.

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli. Een twintigjarige vrouw werd in een nachtclub na meerdere mislukte versierpogingen bij haar borst gepakt en vervolgens aangevallen door een tweede man, nadat ze aangaf hier niet van gediend te zijn.

De tweede verdachte pakte de vrouw bij haar keel en sloeg haar tegen het hoofd. Toen ze zich probeerde te verzetten, kreeg ze van beide mannen klappen. De vrouw liep een gebroken kaak en kies op en bleek een loszittende voortand te hebben, aldus AlerteBuren.nl. Ze moest worden geopereerd en kreeg acht schroeven in haar kaak, die maar liefst zes weken moesten blijven zitten. Daardoor kon ze niet goed praten en enkel vloeibaar voedsel tot zich nemen.

Eén van de mogelijke betrokken is dus Volendam-speler W., bevestigt de club desgevraagd aan VoetbalPrimeur. "We hebben kennis genomen van het incident waarop Tayrell mogelijk een rol speelt. We zijn op dit moment bezig de feiten te verzamelen om te bekijken welke rol Tayrell speelt in het incident. Tayrell heeft zich gemeld bij de politie. Dat is op dit moment de stand van zaken", vertelt een woordvoerder.

De twintigjarige W. tekende afgelopen zomer zijn eerste profcontract bij Volendam. Hij speelt zijn wedstrijden voor de beloftenploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie