Meerderheid verwacht gelijkspel bij Ajax - Napoli, ook zege Barça krijgt steun

Meerderheid verwacht gelijkspel bij Ajax - Napoli, ook zege Barça krijgt steun

04-10-2022 16:30 Laatste update: 23-01-2023 10:32

ADVERTORIAL - De derde speelronde van de Champions League is aangebroken en er staat een aantal krakers te wachten. Wij doken in de data van bookmaker Unibet en zochten uit welke weddenschappen het populairst zijn!

Champions League op dinsdag: gecombineerde odd van 15.16!

Allereerst kijken we naar de zogeheten 1X2-bets, waarbij simpelweg wordt ingezet op welke club de wedstrijd wint. Bij Ajax - Napoli bijvoorbeeld; daar verwacht 43% van de Nederlandse Unibet-spelers een gelijkspel en daar staat een mooie odd van 3.90 op. De zegereeks van Club Brugge wordt door Atlético Madrid beëindigd, zo is de verwachting, want het merendeel van de users gaat voor een zege van Los Colchoneros voor een odd van 2.02.

Tenslotte kijken we naar de kraker van de avond: Internazionale - FC Barcelona, die een prooi moet worden voor de Catalanen; liefst 53% ziet Barça winnen in Milaan. Geloof jij in de wisdom of the crowd? Dan kan je deze bets combineren voor een totale odd van liefst 15.16!

Stats & bets van CL-duels op woensdag

Maar dat is nog niet alles, want op basis van statistieken zijn er ook interessante weddenschappen te vinden deze speelronde. Zo lijkt de kans groot, op basis van eerdere wedstrijden, dat Real Madrid niet meer dan 3 goals maakt tegen Shakhtar Donetsk, dat Chelsea de score opent tegen AC Milan en dat PSG niet enorm productief is in het lastige uitduel met SL Benfica. Deze drie bets leveren gecombineerd 2.80 keer je inzet op.


Nog géén account bij Unibet? Registreer je via deze link en ontvang €40 aan Free Bets na je eerste €10 inzet! Let op: alléén voor spelers van 24 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.