PSV maakt selectie bekend: 23 spelers, geen De Jong en vier anderen

PSV maakt selectie bekend: 23 spelers, geen De Jong en vier anderen

5 oktober - 11:55 Laatste update: 12:27
67

PSV stapt met 23 spelers op het vliegtuig naar Zwitserland, waar donderdagavond de Europa League-wedstrijd tegen FC Zürich wordt gespeeld. Luuk de Jong ontbreekt nog, bevestigt de Eindhovense club.

De Jong staat weer op het trainingsveld, maar is na zijn enkelblessure nog niet fit genoeg om in actie te komen. PSV-trainer Ruud van Nistelrooij kan ook geen beroep doen op Marco van Ginkel, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Noni Madueke. Alle spelers van Jong PSV blijven achter in Eindhoven.

PSV speelt donderdagavond in Zwitserland de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Het werd 1-1 tegen Bodø/Glimt en het duel met Arsenal werd opgeschoven naar 20 oktober. FC Zürich is in de competitie bar slecht aan het seizoen begonnen, terwijl PSV ook niet goed draait.

De volledige PSV-selectie: Benítez, Drommel, Waterman, Teze, Hoever, Branthwaite, Obispo, Max, Mwene, Ramalho, Oppegard, Sangaré, Gutiérrez, Til, Veerman, Ledezma, Saibari, Gakpo, Vertessen, Sávio, El Ghazi, Simons en Bakayoko.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie