Yilmaz hoopt goede vriend Sneijder snel te verwelkomen: 'Zou fantastisch zijn'

Yilmaz hoopt goede vriend Sneijder snel te verwelkomen: 'Zou fantastisch zijn'

06-10-2022 13:12 Laatste update: 14:50
57

Burak Yilmaz hoopt dat Wesley Sneijder snel in dienst treedt van Fortuna Sittard. De Turkse spits is goed bevriend met Sneijder en ziet in de voormalig middenvelder een geweldig uithangbord voor Fortuna. 

Sneijder wordt al een tijdje in verband gebracht met de Limburgers. Voetbal International berichtte eerder al dat de recordinternational van het Nederlands elftal in de nabije toekomst 'één van de kopstukken moet worden in een nieuw meerjarenplan'.

Voor Yilmaz, die met Sneijder samenspeelde bij Galatasaray, kan de samenwerking niet snel genoeg beginnen. "Ik hoop dat Wesley snel naar Fortuna komt, in welke rol maakt me niet uit. Hij zou een fantastisch uithangbord zijn", aldus de spits in een interview met het Algemeen Dagblad

Het hyperambitieuze Fortuna heeft na een zeer matige seizoenstart de weg omhoog ingezet. Op 17 september werd onder de nieuwe trainer Julio Velazquez de eerste overwinning van dit seizoen geboekt op Excelsior (1-0). Afgelopen zondag werd ook FC Volendam met 2-0 verslagen. Komend weekend staat het uitduel met Vitesse op het programma.