'Bij Sevilla ontslagen Lopetegui kan alweer aan de slag in Premier League'

'Bij Sevilla ontslagen Lopetegui kan alweer aan de slag in Premier League'

06-10-2022 15:29
4

Julen Lopetegui is mogelijk heel snel weer onder de pannen. De Spanjaard, die woensdagavond na de 1-4 zeperd tegen Borussia Dortmund door Sevilla op straat werd gezet, gaat in gesprek met Wolverhampton Wanderers.

De komende dagen gaan Lopetegui en Wolverhampton met elkaar om tafel, meldt The Athletic. De nummer achttien van de Premier League ontsloeg afgelopen weekend manager Bruno Lage na tegenvallende resultaten. Lopetegui wordt begeleid door de Portugees Jorge Mendes, die veel invloed heeft op Molineux. Zodoende lijkt de weg vrij te worden gemaakt voor de 56-jarige Spanjaard.

Lopetegui zou al eerder bij Wolves aan de slag gaan. In 2016 stond hij op het punt om in te stappen, toen hij een aanbod kreeg van de Spaanse nationale ploeg. Zes jaar later lijkt Lopetegui wel bij de club aan de slag te gaan, al stelt The Athletic dat er ook met andere kandidaten wordt gesproken. Naar verluidt volgt de aanstelling van de nieuwe manager in de loop van volgende week. James Collins, manager van de beloftenploeg van Wolverhampton, neemt de honneurs dit weekend waar tegen Chelsea.