Ten Hag lovend over goudhaantje bij Man United: 'Hebben hem echt gemist'

Ten Hag lovend over goudhaantje bij Man United: 'Hebben hem echt gemist'

6 oktober - 21:30
34

Erik ten Hag is blij met het resultaat van zijn ploeg in de wedstrijd tegen Omonia Nicosia donderdagavond. Het team van de Nederlandse manager kende een aantal slechte fases, maar mede door tactische wissels van de coach kwam Manchester United een achterstand te boven.

Ten Hag gaf voor de camera van BT Sport aan wat hij in de rust veranderde om Manchester United beter te laten spelen. "We waren veel te statisch. Er moest meer beweging in en we moesten meer aanvallende loopacties maken. Mede daarom heb ik Marcus Rashford in de ploeg gebracht. Die wissels hadden gewoon heel veel impact vandaag."

Daarmee doelt Ten Hag ook op het inbrengen van Antony Martial. De Fransman scoorde in de Manchester Derby al twee keer als invaller en ook tegen de Cyprioten scoorde hij één minuut na zijn invalbeurt. "We hebben in de voorbereiding al gezien hoe goed hij is en daarom was het ook een teleurstelling dat hij geblesseerd raakte. Dat heeft ook gewoon een invloed gehad op onze prestaties. We misten hem echt."

De Nederlandse oefenmeester kijkt vooral weer uit naar de wedstrijd van aanstaande zondag. Dan is Everton de tegenstander. "Dit was natuurlijk maar een warming-up. We moeten daar echt op ons best zijn en daar kunnen we ons nu op voor gaan bereiden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie