Blessurezorgen Feyenoord richting 'Twente': Slot vreest absentie tot winterstop

Blessurezorgen Feyenoord richting 'Twente': Slot vreest absentie tot winterstop

07-10-2022 06:55
52

Feyenoord heeft blessurezorgen overgehouden aan het Europa League-duel met FC Midtjylland. Trainer Arne Slot vreest dat hij voorlopig niet kan beschikken over Oussama Idrissi.

De linksbuiten viel donderdag al na een klein halfuur geblesserd uit in Midden-Jutland. Hij wilde aanzetten voor een sprint, maar greep toen naar zijn bovenbeen. "Als een speler in de sprint naar zijn hamstring grijpt, dan is dat natuurlijk niet goed", reageert Slot op de persconferentie na het 2-2 gelijkspel. "Ik durf, ondanks dat ik geen medicus ben, te voorspellen dat hij voor de winterstop niet meer in actie komt. We hadden geen signalen dat hij er niet klaar voor was. Dit is de dunne scheidslijn van iemand die vorig seizoen weinig speelde en nu in een druk programma belandt."

Wedden

Meer odds

Ook Orkun Kökcü moest tien minuten voor tijd met een lichte blessure naar de kant. "Hij moest eraf omdat hij last had van zijn lies", licht Slot toe. "Maar dat is uiteraard een ander geval dan Oussama." De aanvoerder vormt een vraagteken voor de belangrijke Eredivisie-wedstrijd tegen FC Twente van zondag, maar sprak zelf geruststellende woorden. "Ik heb geen volledige voorbereiding afgewerkt door ziekte en een blessure. Ik voel sneller pijntjes. Dan is het beter uit voorzorg te wisselen. Zodat ik voldoende hersteld ben om zondag te starten."