Ajax krijgt waarschuwing richting Napoli-uit, ook kopzorgen bij Italianen

Ajax krijgt waarschuwing richting Napoli-uit, ook kopzorgen bij Italianen

10-10-2022 09:10 Laatste update: 09:18
27

SSC Napoli-trainer Luciano Spalletti kan woensdag tegen Ajax naar verwachting weer een beroep doen op Victor Osimhen. De spits stond wegens een blessure sinds begin september aan de kant. Toch zijn er in aanloop naar de Champions League-wedstrijd ook zorgen bij Napoli.

Osimhen viel op 7 september tegen Liverpool (4-1) geblesseerd uit. Volgens La Repubblica is de Nigeriaan voldoende hersteld van diens kwetsuur en zit hij tegen Ajax weer bij de wedstrijdselectie. Verwacht wordt dat Osimhen op de bank begint en in aanmerking komt voor een invalbeurt. De vraag rijst of verdediger Amir Rrahmani mee kan spelen tegen de Amsterdammers.

Rrahmani, die vorige week in Amsterdam negentig minuten binnen de lijnen stond, viel tegen Cremonese (1-4) uit met een dijbeenblessure. Spalletti kon op het persmoment na afloop van het Serie A-duel niet aangeven hoe het ervoor stond met de Kosovaar. De speelstijl van het Cremonese, waarvoor Cyriel Dessers de enige goal van de wedstrijd maakte, biedt mogelijk inspiratie voor Alfred Schreuder aanstaande woensdag. "Het was geen eenvoudige wedstrijd. We belandden in een type wedstrijd die niet past bij onze kwaliteiten en eigenschappen."