CL-geweld op komst: hoge odds voor stunt van Benfica tegen Messi-loos PSG!

CL-geweld op komst: hoge odds voor stunt van Benfica tegen Messi-loos PSG!

11-10-2022 12:00 Laatste update: 13:58

ADVERTORIAL - Dinsdagavond staat er met Paris Saint-Germain tegen Benfica een kraker van jewelste op het programma in de Champions League. Een wedstrijd met grote belangen, aangezien de winnaar van het duel meteen een gooi doet naar de groepswinst in poule H. Op Unibet staan er weer interessante odds voor je klaar, onder andere voor dark horse Benfica.

Het duel van de doelmannen: Donnarumma en Vlachodimos

Een blik op de stand verraadt dat PSG en Benfica nek aan nek gaan in strijd om de koppositie in poule H. Beide clubs hebben zeven punten en een gelijk doelsaldo van plus drie. Net geen week geleden stonden de ploegen van Roger Schmidt en Christoph Galtier al tegenover elkaar en daarin kwam duidelijk naar voren dat het elkaar op dit moment niet zo veel ontloopt. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarin doelmannen Odysseas Vlachodimos en Gianluigi Donnarumma een hoofdrol vertolkte. Beide goalies moesten één keer vissen na respectievelijk vijf en zeven schoten op doel: liefst twaalf keer werd het doel dus onder vuur genomen. Op Unibet staat een mooie odd van 2.05 voor elf schoten of meer op doel.

Inzetten, maar nog geen lid van Unibet? Registreer je nu en krijg na €10 inzet, €40 aan Free Bets!

Benfica treft een Messi-loos PSG

De derde speler die afgelopen midweek in de schijnwerpers stond was Lionel Messi. De Argentijn strooide weer met passes en was goed voor het enige doelpunt van de Fransen. La Pulga krulde de bal in het Benfica-doel na een flitsende combinatie met collega-sterren Kylan Mbappé en Neymar. Helaas voor de Parijzenaren zullen ze het dinsdagavond zonder Messi moeten doen: hij kampt met een blessure. Dat betekent dat de andere sterren op moeten staan, iets wat afgelopen weekend niet gebeurde. De koploper van de Ligue 1 speelde teleurstellend met 0-0 gelijk in de uitwedstrijd tegen Stade Reims, nadat Sergio Ramos al in de eerste helft van het veld werd gestuurd.

Dat PSG niet geheel in de flow zit waarin het zich aan het begin van het seizoen bevond, is duidelijk. Dat kan niet worden gezegd over Benfica. De Portugezen gaan aan kop in de competitie en spelen weer aantrekkelijk voetbal sinds de aanstelling van voormalig PSV-trainer Schmidt. Afgelopen weekend werd er een goede generale afgewerkt. Rio Ave werd met 4-2 verslagen in het eigen Estádio da Luz. Dat de club uit Lissabon dinsdagavond voor een stunt kan gaat zorgen, valt niet uit te sluiten. Voor een overwinning van Benfica krijg je liefst 6.75 op Unibet, maar een wat veiligere optie is de Draw No Bet met de bijbehorende hoge odd van 5.25.

Alle ballen op Neymar en Mbappé

Ondanks de afwezigheid van Messi, bestaat er natuurlijk ook wel degelijk een kans dat de Fransen het weer op hun heupen krijgen in het eigen Parc des Princes. Neem de eerste wedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen tegen Juventus. Daarin speelde de ploeg van Galtier een indrukwekkende eerste helft waarin met name Mbappé een plaag was voor de verdediging. De Franse TGV had er na ruim twintig minuten al twee in liggen. Voor één doelpunt van Mbappé krijg je 1.75, terwijl twee goals je 5.10 opleveren. Aangezien Messi vanavond ontbreekt, zullen de ogen met name gericht zijn op Neymar wat betreft het ophalen van ballen en het lanceren van zijn collega’s. Voor een assist van de Braziliaan staat een odd van liefst 2.60 op Unibet. Mocht hij zelfs scoren en een assist geven? Dan staat er een boosted odd van 5.50 op de website van de bookie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.