Ten Hag gaat op de foto met tegenstander en is lovend: 'Hij hield ze in wedstrijd'

Ten Hag gaat op de foto met tegenstander en is lovend: 'Hij hield ze in wedstrijd'

14-10-2022 07:08 Laatste update: 09:43
23

Voor Omonia Nicosia-doelman Francis Uzoho kwam donderdagavond een droom uit. De Nigeriaan is al zijn hele leven fan van Manchester United en keepte een geweldige wedstrijd op Old Trafford. Dat leverde hem een foto met Erik ten Hag en complimenten van de Nederlandse manager op.

Manchester United won donderdagavond met 1-0 van Omonia door een goal in de absolute slotfase. The Red Devils kregen daarvoor ook nog genoeg kansen, maar Uzoho bleek een ware sta-in-de-weg. Dat terwijl de 23-jarige goalie niet eens de eerste keeper is van Omonia. Na afloop van de wedstrijd liep Uzoho Ten Hag tegen het lijf. De voormalig jeugdinternational ging trots op de foto en ontving ook complimenten van Ten Hag, vertelt de Nederlander op de persconferentie.

"Ik zei tegen hem dat hij het goed heeft gedaan", stelt Ten Hag. "Hij had veel, heel veel reddingen. Veel kansen die normaal altijd een goal zijn gingen er vandaag niet in. Hij heeft ze in de wedstrijd gehouden. Ons spel tot aan the box was goed, maar de afronding was natuurlijk niet zo goed. Laten we hopen dat we de goals hebben bewaard voor de komende week."