LIVE-discussie: Van Nistelrooij ziet geen reden om te wisselen, Til weer in spits

LIVE-discussie: Van Nistelrooij ziet geen reden om te wisselen, Til weer in spits

16-10-2022 13:26 Laatste update: 13:50
206

Ruud van Nistelrooij begint zondag tegen FC Utrecht met dezelfde elf namen als in de wedstrijd tegen FC Zürich eerder deze week. De oefenmeester gaf eerder deze week aan dat Noni Madueke er misschien weer bij zou zijn zondag, maar de aanvaller zit nog steeds niet bij de wedstrijdselectie.

Anwar El Ghazi begint ook zondag dus op de bank bij de Eindhovenaren. Erick Gutiérrez begint wederom in de basiself, net als Guus Til. Na de wedstrijd van donderdag tegen de Zwitsers gaf de middenvelder aan dat hij liever op nummer tien staat dan in de spits. Van Nistelrooij begint tegen FC Utrecht wel gewoon met Til als aanvalsleider. 

Bij FC Utrecht heeft trainer Henk Fraser een plek op het middenveld ingeruimd voor Jens Toornstra en Taylor Booth. Nick Viergever en Bart Ramselaar speelden in het verleden voor de ploeg uit Eindhoven, maar beide spelers zitten niet bij de wedstrijdselectie. Bas Dost start in de spits bij FC Utrecht. Hij is met vijf doelpunten de topscorer in de domstad. PSV kan met een overwinning de koppositie in de Eredivisie overnemen van AZ.

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, Til, Gakpo.
Opstelling FC Utrecht: Barkas; Klaiber, Van der Maarel, Sagnan, Van der Kust; Sylla, Toornstra, Van der Streek, Bozdogan, Booth; Dost.